مدیر جهادکشاورزی شهرستان نیشابور گفت: ۲۹ هزار و ۷۵۰ تن گوجه فرنگی از مزارع کشاورزی نیشابور از سطح ۸۵۰ هکتار از مزارع کشاورزی شهرستان برداشت شد.

برداشت بیش از ۲۰ تن گوجه فرنگی از مزارع کشاورزی نیشابور

به گزارش قدس آنلاین، محمدعلی فرهمند راد بیان کرد: متوسط برداشت گوجه فرنگی در هر هکتار ۳۵ تن است که علاوه بر تأمین نیازهای داخلی شهرستان برای مصرف به سایر شهرستان‌ها و استان‌ها صادر می‌شود.

وی افزود: به طور متوسط هر کیلوگرم ۱۴۰۰۰ ریال به فروش می‌رسد که در مجموع ۴۱۶ میلیارد ریال عاید گوجه کاران این شهرستان شده و اشتغال‌زایی ۸۵۰ نفر به طور مستقیم و ۱۰۲۰۰۰نفر غیر مستقیم را به دنبال دارد.

فرهمند راد گفت: برداشت گوجه فرنگی از اواخر تیرماه سال جاری آغاز می‌شود و تا اوایل مهرماه ادامه دارد و اوج برداشت این محصول در نیمه اول شهریور ماه است.

مدیر جهادکشاورزی نیشابور عنوان کرد: بخشی از گوجه فرنگی تولید شده در این شهرستان به صورت تازه خوری مصرف می‌شود و مازاد محصول تولیدی برای فراوری و تبدیل به رب گوجه فرنگی به کارخانه انتقال داده می شود.

منبع:ایسنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.